Et av dine viktigste salgsverktøy

Facebook, Instagram, LinkedIn, Snapchat – Vet du hvor bedriften din bør være?

De fleste bedriftsledere sier at det er kritisk viktig for bedriften sin å være tilstede i sosiale medier, og vi ser den samme utviklingen blant våre kunder. I følge tall fra SSB (2019) bruker 4/5 nordmenn mellom 16 og 79 år sosiale medier, så det sier seg selv at målgruppen din etter all sannsynlighet kan treffes gjennom disse kanalene. 

Vi forstår godt at det er krevende i en hektisk hverdag å skulle sette seg inn i hvilke sosiale medier bedriften din bør bruke, hva som bør publiseres av innhold, og å få tid til å faktisk produsere det som skal publiseres. 

Vi foretar en omfattende analyse av bedriften din, bransjen dere opererer i, og konkurrentene deres – før vi utarbeider en anbefaling og en strategi for å gjøre dere synlig.

Alt inkludert pakkeløsning

Digital strategi for å kapre kunder

Analyse av bransje og konkurrenter

Publisering av innhold

Hjelp til utforming av budskap

Vil du bli synlig i sosiale medier?

Kontakt oss, så utarbeider vi et forslag tilpasset din bedrift.

Våre tjenester

Profesjonell drift

En partner du kan ha tillit til. 

Nordic Social er et rendyrket digitalbyrå fra Bergen. Vi startet opp i slutten av 2017, og har siden den gang hatt gleden av å jobbe med en rekke større og mindre bedrifter. Vi kjenner ingen geografisk begrensning, og garanterer at du får akkurat like god oppfølging, service og kvalitet på tjenesten vi leverer til deg uavhengig av hvor du holder til.

Vår filosofi er først og fremst basert på å levere kvalitet til alle kundene våre, slik at du kan være trygg på at du får et sluttprodukt som du blir strålende fornøyd med i lang tid fremover. Foruten et tydelig fokus på kvalitet, er vi også opptatt av at alle henvendelser til oss skal bli besvart innen kort tid, slik at du kan være trygg på at vi er tilgjengelig for deg når du trenger det.

Vi tror på gode personlige relasjoner, og at et samarbeid i prosjektene mellom oss, og deg som oppdragsgiver, vil gi det aller beste resultatet til slutt.

I begynnelsen av desember var avtalen signert og firmaet satte i gang med og rydde opp på vår hjemmeside – et resultat vi ble godt fornøyd med. Vi i stiftelsen ALS Norge sitter med et meget godt inntrykk av firmaet, og ser frem til hjelp til markedsføring av dem i årene fremover.

Fra oss er det absolutt et firma vi vil anbefale for dere som ønsker hjelp til markedsføring av din bedrift.

Mona Bahus

Leder, ALS Norge

Nordic Social Group AS har vært et positivt bekjentskap som har hjulpet 1 Offshore med nettside og det tekniske rundt dette. De har vært flink og lyttet til våre forslag og ikke minst gitt forslag til hvordan vi kan bli attraktiv på nettet. Vi kan anbefale dem til hvem som helst for dette markedet.

Gunnar Hausberg

Daglig leder, 1Offshore AS

AltiSjøvett har benyttet Nordic Social Group for oppretting av web/facebook og instagram sider, vi er superfornøyd med resultatene. Anbefales!! 👍

Janne Høie

Daglig leder, AltiSjøvett AS