Blant dine viktigste salgsverktøy

Facebook, Instagram, LinkedIn, Snapchat – Vet du hvor bedriften din bør være?

De fleste bedriftsledere sier at det er kritisk viktig for bedriften sin å være tilstede i sosiale medier, og vi ser den samme utviklingen blant våre kunder. I følge tall fra SSB (2019) bruker 4/5 nordmenn mellom 16 og 79 år sosiale medier, så det sier seg selv at målgruppen din etter all sannsynlighet kan treffes gjennom disse kanalene. 

Vi forstår godt at det er krevende i en hektisk hverdag å skulle sette seg inn i hvilke sosiale medier bedriften din bør bruke, hva som bør publiseres av innhold, og å få tid til å faktisk produsere det som skal publiseres. 

Vi foretar en analyse av bedriften din, bransjen deres, og konkurrentene deres, før vi utarbeider en anbefaling og en strategi for å gjøre dere synlig.

Gunstige pakkeløsninger

Profesjonell digital strategi

Analyse av bransje og konkurrenter

Løpende publisering av innhold

Hjelp til utforming av budskap

Vil du bli synlig i sosiale medier?

Kontakt oss, så utarbeider vi et forslag tilpasset din bedrift.

Våre tjenester

Profesjonell drift

En digital partner du kan ha tillit til. 

Nordic Social er et rendyrket digitalbyrå fra Bergen. Vi startet opp i 2017, og har fått gleden av å jobbe med en rekke større og mindre bedrifter i ulike bransjer. Vi kjenner ingen geografisk begrensning, og garanterer at du får akkurat like god oppfølging, service og kvalitet på tjenesten vi leverer til deg uavhengig av hvor du holder til.

Vår filosofi er å levere kvalitet til alle kundene våre, slik at du alltid kan være trygg på at du får et sluttprodukt som du blir fornøyd med i lang tid fremover. Foruten fokus på kvalitet, er vi opptatt av at alle henvendelser til oss skal bli besvart innen kort tid, slik at du vet at vi er tilgjengelig for deg når du trenger det.

Vi tror på gode personlige relasjoner, og at et samarbeid i prosjekter mellom oss og deg som kunde vil gi det beste resultatet til slutt. 

I begynnelsen av desember var avtalen signert og firmaet satte i gang med og rydde opp på vår hjemmeside – et resultat vi ble godt fornøyd med. Vi i stiftelsen ALS Norge sitter med et meget godt inntrykk av firmaet, og ser frem til hjelp til markedsføring av dem i årene fremover.

Fra oss er det absolutt et firma vi vil anbefale for dere som ønsker hjelp til markedsføring av din bedrift.

Mona Bahus

Leder, ALS Norge

Nordic Social Group AS har vært et positivt bekjentskap som har hjulpet 1 Offshore med nettside og det tekniske rundt dette. De har vært flink og lyttet til våre forslag og ikke minst gitt forslag til hvordan vi kan bli attraktiv på nettet. Vi kan anbefale dem til hvem som helst for dette markedet.

Gunnar Hausberg

Daglig leder, 1Offshore AS

AltiSjøvett har benyttet Nordic Social Group for oppretting av web/facebook og instagram sider, vi er superfornøyd med resultatene. Anbefales!! 👍

Janne Høie

Daglig leder, AltiSjøvett AS