Vi utvikler nettsider til bedrifter

Hva ønsker du å oppnå med nettsiden din?

De fleste av våre kunder ønsker økt omsetning, flere kunder og raskere salg, men vi har også utviklet nettsider som er kun for regelmessig formidling av informasjon. Uansett formål kan vi bistå i utvikling av moderne nettsider som gir dine besøkende et profesjonelt og attraktivt inntrykk av virksomheten din.

Salgsprosessen er i dag veldig annerledes sammenlignet med noen år tilbake. I dag bruker de fleste av oss Google når vi ønsker å kjøpe en tjeneste eller et produkt. Tålmodigheten til besøkende er svært lav, og kravene til kvalitet svært høy. Derfor er det viktig at utformingen av nettsiden din blir gjort på en måte som fanger oppmerksomhet kjapt, og at de som besøker siden din blir ledet i den retningen du ønsker. 

Mobiltilpasset

Konverterende design

Pakkeløsninger

Integrasjon av bloggløsning, sosiale medier, Google Analytics m.m.

Hjelp til tekst og budskap

Vil du ha en uforpliktende skisse?

Kontakt oss, så lager vi et forslag tilpasset din bedrift. 

I

1. Uforpliktende møte

Vi begynner med et uforpliktende møte hvor vi avdekker ditt behov. 

2. Gratis skisse

Etter første møte produserer vi en skisse som du kan vurdere. 

f

3. Revisjoner

Hvis dere liker skissen jobber vi videre med konseptet.

f

4. Publisering

Når vi har utviklet et sluttprodukt dere er fornøyd med, publiserer vi resultatet.

Våre tjenester

Profesjonell drift

En digital partner du kan ha tillit til. 

Nordic Social er et rendyrket digitalbyrå fra Bergen. Vi startet opp i 2017, og har fått gleden av å jobbe med en rekke større og mindre bedrifter i ulike bransjer. Vi kjenner ingen geografisk begrensning, og garanterer at du får akkurat like god oppfølging, service og kvalitet på tjenesten vi leverer til deg uavhengig av hvor du holder til.

Vår filosofi er å levere kvalitet til alle kundene våre, slik at du alltid kan være trygg på at du får et sluttprodukt som du blir fornøyd med i lang tid fremover. Foruten fokus på kvalitet, er vi opptatt av at alle henvendelser til oss skal bli besvart innen kort tid, slik at du vet at vi er tilgjengelig for deg når du trenger det.

Vi tror på gode personlige relasjoner, og at et samarbeid i prosjekter mellom oss og deg som kunde vil gi det beste resultatet til slutt. 

I begynnelsen av desember var avtalen signert og firmaet satte i gang med og rydde opp på vår hjemmeside – et resultat vi ble godt fornøyd med. Vi i stiftelsen ALS Norge sitter med et meget godt inntrykk av firmaet, og ser frem til hjelp til markedsføring av dem i årene fremover.

Fra oss er det absolutt et firma vi vil anbefale for dere som ønsker hjelp til markedsføring av din bedrift.

Mona Bahus

Leder, ALS Norge

Nordic Social Group AS har vært et positivt bekjentskap som har hjulpet 1 Offshore med nettside og det tekniske rundt dette. De har vært flink og lyttet til våre forslag og ikke minst gitt forslag til hvordan vi kan bli attraktiv på nettet. Vi kan anbefale dem til hvem som helst for dette markedet.

Gunnar Hausberg

Daglig leder, 1Offshore AS

AltiSjøvett har benyttet Nordic Social Group for oppretting av web/facebook og instagram sider, vi er superfornøyd med resultatene. Anbefales!! 👍

Janne Høie

Daglig leder, AltiSjøvett AS