Innhold som engasjerer

Skap genuin interesse og engasjement 

Godt innhold er et av de mest effektive virkemidlene du kan bruke for å vekke genuin interesse hos målgruppen din. Denne formen for markedsføring består av å få produsert velformulert innhold i form av tekst, bilde og/eller video som dine potensielle og eksisterende kunder får nytte av, og som samtidig setter bedriften din i et godt lys. En videre effekt av denne markedsføringen er at mye av innholdet som produseres vil bli delt videre blant følgerne dine, noe som gir mye organisk (kostnadsfri) markedsføring da innholdet vil treffe et bredere publikum.

Innholdet vi utvikler publiseres i relevante sosiale kanaler som Facebook, Instagram, LinkedIn m.m., og det vil gi bedriften din bedre synlighet, og skape flere salg fra relevant målgruppe. 

Organisk vekst

Skap engasjement og interesse

Profesjonelt utviklet og tilpasset innhold

Gjør leads om til kunder

Alt inkludert pakkeløsninger

Vil du vite mer om innholdsproduksjon?

Kontakt oss, så utarbeider vi et forslag tilpasset din bedrift.

Våre tjenester

Profesjonell drift

En partner du kan ha tillit til. 

Nordic Social er et rendyrket digitalbyrå fra Bergen. Vi startet opp i slutten av 2017, og har siden den gang hatt gleden av å jobbe med en rekke større og mindre bedrifter. Vi kjenner ingen geografisk begrensning, og garanterer at du får akkurat like god oppfølging, service og kvalitet på tjenesten vi leverer til deg uavhengig av hvor du holder til.

Vår filosofi er først og fremst basert på å levere kvalitet til alle kundene våre, slik at du kan være trygg på at du får et sluttprodukt som du blir strålende fornøyd med i lang tid fremover. Foruten et tydelig fokus på kvalitet, er vi også opptatt av at alle henvendelser til oss skal bli besvart innen kort tid, slik at du kan være trygg på at vi er tilgjengelig for deg når du trenger det.

Vi tror på gode personlige relasjoner, og at et samarbeid i prosjektene mellom oss, og deg som oppdragsgiver, vil gi det aller beste resultatet til slutt.

I begynnelsen av desember var avtalen signert og firmaet satte i gang med og rydde opp på vår hjemmeside – et resultat vi ble godt fornøyd med. Vi i stiftelsen ALS Norge sitter med et meget godt inntrykk av firmaet, og ser frem til hjelp til markedsføring av dem i årene fremover.

Fra oss er det absolutt et firma vi vil anbefale for dere som ønsker hjelp til markedsføring av din bedrift.

Mona Bahus

Leder, ALS Norge

Nordic Social Group AS har vært et positivt bekjentskap som har hjulpet 1 Offshore med nettside og det tekniske rundt dette. De har vært flink og lyttet til våre forslag og ikke minst gitt forslag til hvordan vi kan bli attraktiv på nettet. Vi kan anbefale dem til hvem som helst for dette markedet.

Gunnar Hausberg

Daglig leder, 1Offshore AS

AltiSjøvett har benyttet Nordic Social Group for oppretting av web/facebook og instagram sider, vi er superfornøyd med resultatene. Anbefales!! 👍

Janne Høie

Daglig leder, AltiSjøvett AS