Vi holder deg oppdatert 

Målgruppen din vil se at du er aktiv

Teknologi og nye digitale løsninger utvikler seg i rekordfart. Derfor er det essensielt for bedrifter å ha dedikert personell som jobber jevnlig med oppdatering, drift og sikkerhetstiltak av både nettside, sosiale kanaler, blogger og alle tilgjengelige plattformer på nett. En nettside med siste blogginnlegg fra 2015, eller en utdatert versjon av et CMS tar seg ikke godt ut for kundene som besøker dine profiler på nett. Vi jobber derfor iherdig med å tilby profesjonell drift til alle våre kunder slik at deres digitale profil er oppdatert med siste teknologi, nytt innhold og godt design. 

Gunstige pakkeløsninger

Oppdatering og sikkerhetstiltak

Vil du vite mer om våre driftsløsninger?

Kontakt oss, så utarbeider vi et forslag og et tilbud tilpasset din bedrift.

Våre tjenester

Profesjonell drift

En digital partner du kan ha tillit til. 

Nordic Social er et rendyrket digitalbyrå fra Bergen. Vi startet opp i 2017, og har fått gleden av å jobbe med en rekke større og mindre bedrifter i ulike bransjer. Vi kjenner ingen geografisk begrensning, og garanterer at du får akkurat like god oppfølging, service og kvalitet på tjenesten vi leverer til deg uavhengig av hvor du holder til.

Vår filosofi er å levere kvalitet til alle kundene våre, slik at du alltid kan være trygg på at du får et sluttprodukt som du blir fornøyd med i lang tid fremover. Foruten fokus på kvalitet, er vi opptatt av at alle henvendelser til oss skal bli besvart innen kort tid, slik at du vet at vi er tilgjengelig for deg når du trenger det.

Vi tror på gode personlige relasjoner, og at et samarbeid i prosjekter mellom oss og deg som kunde vil gi det beste resultatet til slutt.