Verdsette 

Bedrift: Verdsette

Bransje: Bedriftsrådgivning

Hva vi har levert: Nettside, logo, drift og markedsføring

Verdsette har vurdert et stort antall foretak gjennom årene, og har skaffet bred kompetanse og erfaring på dette området.

 

Verdsettelsene har vært knyttet til både små og større foretak, i forskjellige bransjer, og for en stor del med privat eierskap.

Nordic Social Group fikk i oppgave å utvikle en ny digital profil for Verdsette i form av ny nettside og logo. Nettside og logo skulle informere potensielle kunder om selskapet sitt virkeområde på en oversiktlig, effektiv og moderne måte. I tillegg har vi som oppgave å øke synlighet for selskapet gjennom målrettet markedsføring mot kunder. 

Din digitale partner

Vi gjør den digitale hverdagen for kundene våre enklere. Nordic Social er en fullverdig partner som ønsker et langsiktig og givende samarbeid med våre kunder, og vil alltid gi ærlige råd om hvilke tjenester du bør ta i bruk for å få flere salg, en sterkere merkevare og bedre leads. 

Ta kontakt med oss i dag, så tilpasser vi en løsning som gir optimal effekt for din bedrift, uavhengig av størrelse, bransje eller lokalisering. 

+47 56 55 32 06

kontakt@nordicsocial.no

Øvre Kråkenes 17

Kontor

Øvre Kråkenes 17 
Casperkollen, 5152 Bønes 

Kontakt oss