Insitor AS

Bedrift: Insitor AS

Bransje: Bedriftsrådgivning

Hva vi har levert: Nettside og logo

Insitor hjelper bedrifter med å utforme søknader om støtte til FoU-prosjekter, no cure no pay. De er spesialister på SkatteFUNN og andre offentlige støtteordninger og kjenner til kriteriene for å få innvilget støtte. Deres kunder sparer mye tid ved å benytte dem til utforming av søknader.

Etter en omfattende gjennomgang av bransjen og selskapet anbefalte vi en løsning som innebærer komplett nettside og logo. I tillegg har vi jobbet målrettet med markedsføring som har gitt gode resultater for selskapet.

Resultatene fra arbeidet vårt har gitt Insitor AS en lang liste varme leads, en rekke ny kunder og en profesjonell profil til en brøkdel av kostnadene sammenlignet med tradisjonell reklame. 

Din digitale partner

Vi gjør den digitale hverdagen for kundene våre enklere. Nordic Social er en fullverdig partner som ønsker et langsiktig og givende samarbeid med våre kunder, og vil alltid gi ærlige råd om hvilke tjenester du bør ta i bruk for å få flere salg, en sterkere merkevare og bedre leads. 

Ta kontakt med oss i dag, så tilpasser vi en løsning som gir optimal effekt for din bedrift, uavhengig av størrelse, bransje eller lokalisering. 

+47 56 55 32 06

kontakt@nordicsocial.no

Øvre Kråkenes 17

Kontor

Øvre Kråkenes 17 
Casperkollen, 5152 Bønes 

Kontakt oss