Referanser 

I begynnelsen av desember var avtalen signert og firmaet satte i gang med og rydde opp på vår hjemmeside – et resultat vi ble godt fornøyd med. Vi i stiftelsen ALS Norge sitter med et meget godt inntrykk av firmaet, og ser frem til hjelp til markedsføring av dem i årene fremover.

Fra oss er det absolutt et firma vi vil anbefale for dere som ønsker hjelp til markedsføring av din bedrift.

Mona Bahus

Leder, ALS Norge

Hyggelig samarbeid, godt utført håndtverk og gode rutiner.
Andreas Lunde

Økonomileder, TechAir AS

Nordic Social Group AS har vært et positivt bekjentskap som har hjulpet 1 Offshore med nettside og det tekniske rundt dette. De har vært flink og lyttet til våre forslag og ikke minst gitt forslag til hvordan vi kan bli attraktiv på nettet. Vi kan anbefale dem til hvem som helst for dette markedet.

Gunnar Hausberg

Daglig leder, 1Offshore AS

Vi er veldig fornøyd med jobben Nordic Social Group har gjort. Anbefales sterkt til andre aktører. God service og konkurransedyktig pris. Fra oss er det absolutt et firma vi vil anbefale for dere som ønsker hjelp til markedsføring av din bedrift.
Kamran Ashraf

Daglig leder, Signateur AS

AltiSjøvett har benyttet Nordic Social Group for oppretting av web/facebook og instagram sider, vi er superfornøyd med resultatene. Anbefales!!👍

Janne Høie

Daglig leder, AltiSjøvett AS

Vi har fått bistand til utvikling av investorpresentasjon fra Nordic Social Group AS og har bare gode tilbakeldinger å gi. Den ble utarbeidet på tid og over forventning. Meget bra arbeid som kan anbefales.
Ole Erik Norstad

Daglig leder, Accurize AS

Kontor

Øvre Kråkenes 17 
Casperkollen, 5152 Bønes 

Kontakt oss